Alka & Phytocure

ALKA:

Bent u zuur?

Wat is verzuring?

Het voedingspatroon en onze levensstijl kan de gezondheid op de langere termijn  beïnvloeden.

Voeding, stress, medicijnen, overmatige spierbelasting produceren na verbranding zure afvalstoffen die uw lichaam kwijt moet om de zuurgraad van het bloed op een constant niveau te houden. Voorbeelden van zure afvalstoffen zijn urinezuren en melkzuren.

Om de zuurgraad (PH) van het lichaam in evenwicht te houden, moeten zure afvalstoffen worden afgevoerd. Dit doet het lichaam door deze af te voeren via de nieren, de longen en de huid. Daarnaast neutraliseert het lichaam zuurresten met behulp van onze lichaamseigen stof natriumbicarbonaat. Maar de hoeveelheid afvalzuren die dagelijks in het bloed vrijkomt is te groot om via de normale uitscheidingsorganen het lichaam te verlaten. Het lichaam slaat de zuurresten dan op in het lichaam. Dit veroorzaakt zure ophopingen waardoor gezondheidsrisico’s ontstaan. Daarnaast kunnen belangrijke enzymactiviteiten niet plaatsvinden als het lichaam te zuur is.


Verzuring met de jaren

Als wij gezond ter wereld komen, bestaat ons lichaam voor 70% uit water en 30% uit sporenelementen en mineralen. Naarmate we ouder worden, nemen deze hoeveelheden af. Wist u dat het lichaam na het 40ste levensjaar al voor de helft uit zure afvalstoffen kan bestaan?

Waarom is ontzuren belangrijk?

Om verzuring tegen te gaan is het noodzakelijk om het lichaam te Ontzuren. Ontzuren kunt u op verschillende manieren doen:

Beperk verzurende factoren:

  • Het is raadzaam om de factoren die het lichaam sterk verzuren, zoals stress, roken, medicijnen, overmatige spierbelasting en schadelijke straling, zoveel mogelijk te vermijden of te beperken.
  • Beperk de consumptie van verzurende voeding en dranken. Hierbij moet u denken aan voedsel dat bestaat uit dierlijke eiwitten, suikers, koolzuurhoudende dranken, alcohol, koffie etc. Eet daarentegen meer basischvormend (ontzurend) voedsel zoals groentes, aardappel, noten etc.

Helaas is het in de huidige maatschappij niet of nauwelijks meer mogelijk om alle bovenstaande factoren te beperken of te vermijden. Een mobiele telefoon, draadloos internet, (recreatief) sporten, een gezellig feestje met wijn, bier, frisdrank en hapjes maken het leven voor veel mensen aangenaam.

Actief ontzuren als eerste stap naar een betere gezondheid

Door actief te ontzuren gaat u het zuur-base evenwicht herstellen door gericht de opgehoopte zuurresten in het lichaam te neutraliseren, af te breken, op te lossen en af te voeren. Daarnaast biedt actief ontzuren het dagelijkse basische tegenwicht waardoor het lichaam wordt beschermd tegen verzuring en de bijhorende gezondheidsklachten. Ontzuren zorgt ervoor dat u zich fitter, energieker en gezonder voelt.

GEZONDHEIDSKLACHTEN DOOR VERZURING KUNNEN ZIJN:

Hoofdpijn, jicht, artritis, artrose, nierstenen, osteoporose, hoge bloeddruk, fibromyalgie, psoriasis en eczeem.

Hoe start u met ontzuren?

Met Alka producten kunt u verzuring tegengaan. De producten zijn speciaal ontwikkeld om te ontzuren. Alka biedt u verschillende mogelijkheden om het ontzuren zo makkelijk mogelijk te maken en aan uw levensstijl aan te passen met deze produkten:

Alka druppels, Alka Tabs, Alka Tabs Magnesium, Alka Tabs Calcium.

Alka thee met 52 kruidenextracten.

Alka Greens met basische voedingsstoffen zoals: groenten, diverse fruitsoorten, kiemgrassen (gerstegras, tarwegras), algen (chlorella, spirulina). Vezels, enzymen en probiotica verbeteren de zuurgraad van de darmen en houden deze op peil.

Alka bad is een unieke basische badzoutformule waarmee u kunt onzuren via de porieen van de huid met het nemen van ontzurende en mineraliserende baden en douches.

Alka mineralen vult de belangrijke basische mineralenvoorraad aan en houdt deze op peil.

VOOR WIE IS HET GESCHIKT?

Of u nu gezondheidsklachten ervaart, u zich energieker en vitaler wilt voelen, of wanneer u meer aandacht wilt geven aan het ondersteunen van uw immuunsysteem en weerstand, Alka staat voor u klaar!
Ben en blijf gezond door Alka in uw dagelijkse routine op te nemen.

 

Phytocure

 

 

Bereik innerlijke balans op natuurlijke wijze met deze veilige, gebuiksvriendelijke, werkzame voedingssupplementen. Groen is het sleutelwoord voor een gezonde leefstijl. PHYTOCURE biedt kwalitatieve voedingssupplementen op natuurlijke basis die, ondersteunend aan de normale voeding, zorgen voor optimale balans.

De phytocure formules doen je goed voelen, verhelpen en voorkomen lichamelijke ongemakken en helpen jou je gewicht te beheersen. 
Deze natuurlijke producten voorzien je in de juiste behoefte van vitaminen, mineralen en anti-oxidanten waar je vaak een tekort aan hebt. Onze doelstelling is dat jij je lekker in je vel voelt!