Prijslijst

Gezichtsbehandelingen

Phyto mini  (40 min)

€ 40,00

Huidanalyse, bepalen van het element, intensieve reiniging, peeling, huidonzuiverheden verwijderen, toevoegen van mineralen, zuurgraad-herstellende crème, dag-verzorging van het element.Introductiebehandeling bijv. voor mannen of tieners.
Phyto basis (60min)

€ 60,00

Harmoniserend, energetisch voetbad,  huidanalyse, bepalen van het element, intensieve reiniging, peeling, huidonzuiverheden verwijderen, epileren, serum, element masker, toevoegen van mineralen, zuurgraadherstellende crème, dagverzorging van het element. Gezichtsbehandeling voor een gebalanceerde huid of probleemhuid (bijv. acne of anti-aging).
Phyto compleet (75min)

€ 70,00

Harmoniserend, energetisch voetbad, huidanalyse, bepalen van het element, intensieve reiniging, peeling, huidonzuiverheden verwijderen, epileren, gezichtsmassage of lymfedrainage (Biodrainer) of voetenmassage, serum, element masker, toevoegen mineralen, zuurgraadherstellende crème, dagverzorging  van het element.
Phyto intensief (100min)

€ 85,00

Harmoniserend, energetisch voetbad, huidanalyse, bepalen van het element, intensieve reiniging, peeling, huidonzuiverheden verwijderen, epileren, gezichtsmassage of lymfedrainage (Biodrainer), en voetenmassage, serum, element masker, toevoegen mineralen, zuurgraadherstellende crème, dagverzorging van het element.Gericht op het herstel van de energiebalans, de doorbloeding, het afvoeren van afvalstoffen, het herstellen van de vochtbalans en het ontgiften(lymfedrainage met Biodrainer).
Phyto excellent (115min)

€ 95,00

Harmoniserend, energetisch voetbad, huidanalyse, bepalen van het element, intensieve reiniging, peeling, huidonzuiverheden verwijderen, epileren, lymfedrainage (Biodrainer), en voetmassage, serum, 5- kleuren kleimasker, toevoegen mineralen, zuurgraadherstellende crème, dagverzorging van het element.Gericht op het herstel van de energiebalans, de doorbloeding, het afvoeren van afvalstoffen, het herstellen van de vochtbalans en het ontgiften (lymfedrainage met Biodrainer). De 5-kleuren kleimaskers worden op de zones van het gezicht aangebracht die in verbinding staan met de organen. De klei zuivert de huid en de vibratie van de kleur geeft een subtiele energiedoorstroming naar de organen.
Gezichtsmodules tijdens een behandeling
Harsen bovenlip of kin € 10,00
Harsen bovenlip en kin € 15,00
Verven wimpers of wenkbrauwen € 10,00
Verven wimpers en wenkbrauwen € 15,00
Gezichtsmodules zonder een behandeling
Epileren € 15,00
Harsen bovenlip of kin € 15,00
Harsen bovenlip en kin € 20,00
Harsen onderbenen € 35,00
 Harsen bovenbenen € 25,00
 Harsen hele benen € 40,00
 Verven wimpers of wenkbrauwen € 15,00
 Verven wimpers en wenkbrauwen € 20,00
Exclusieve Ageless Cure
Ageless La Cure coffret (serum + cream) € 285,00
   incl. 3 behandelingen

Lichaamsbehandelingen

Cellulite behandeling (30 min.) € 30,00
Cellulite kuur (6 behandelingen á 30 min.) € 150,00

Massages

Indiase Hoofdmassage 45min. € 45,00

Er zijn ook cadeaubonnen verkrijgbaar bij Eye for you. Leuk om te geven en te krijgen.

Deze zijn verkrijgbaar vanaf € 10,00.

Heeft U een afspraak gemaakt en bent U verhinderd, wilt U dit dan tijdig van tevoren telefonisch doorgeven, zodat iemand anders eventueel gebruik kan maken van dit tijdstip.

Bij annuleringen binnen 24 uur, ben ik helaas genoodzaakt om 50% van de behandeling in rekening te brengen.