Mind Eye Power is er ook voor jou!

Mind Eye Power is een innovatieve, effectieve en integratieve methode om diepgaande en blijvende verandering te brengen in stress, woede, frustratie, verdriet, schaamte, schuld, angsten, onverwerkte emoties, saboterende overtuigingen, ingesleten gedragspatronen en (gevolgen van) trauma, faalangst, sociale angst, angst voor spreken in het openbaar, slapeloosheid, gebrek aan energie, verslavingen (roken, eten). Dit doen we met de mindset, oogbewegingen en adem.

MIND:

Met gerichte milde aandacht en met een ongebonden intentie hebben de oogbewegingen een diepgaander effect. Ook de oogbewegingen zelf zijn niet enkel mechanisch. Het gaat hier om ooggymnastiek met geestkracht. We doen de oogbewegingen met geestkracht waardoor de werking sterker is.

EYE:

De ogen doen veel meer dan zien, ze zijn informatieverwerkers. Ogen zijn het toetsenbord van de hersenen. Via oogbewegingen worden allerlei connecties gemaakt in de hersenen. Middels specifieke oogbewegingen kun je direct ingrijpen op de opgeslagen informatie in verschillende gebieden van je hersenen. Je kunt dus ingrijpen op diepgewortelde overtuigingen, onverwerkte emoties en hardnekkige gedragspatronen. Het blijkt mogelijk te zijn om invloed uit te oefenen op je gehele welbevinden door de oude programma’s te ontkoppelen en nieuwe, gezonde en ondersteunende netwerken te creeren.

POWER:

De oogbewegingen in combinatie met de juiste mindset (attentie en intentie) geeft de methode zijn kracht. Je bent niet het slachtoffer van hardnekkige en terugkerende patronen en je hoeft je er niet mee te indentificeren. Je kunt de pijn en angst letterlijk en figuurlijk onder ogen komen en laten zijn wat er al is.

Mindful resetten. Dat is de Eye opener en geeft de Power aan het geheel. Dan komt er ruimte voor nieuw inzicht, een nieuw perspectief.

Voor informatie kan je altijd telefonisch of per mail contact opnemen.

Mind Eye Power Traject:
3. sessies van 1 uur geschikt voor 1. Thema zoals bijv. (faal)angst of nare ervaringen: 172,50 euro.

Mind eye power duiven