Massages

Eye for you biedt een Indiase hoofdmassage, waarvan de effecten niet alleen op lichamelijk niveau voelbaar zijn, maar ook op psychisch niveau.

 

Indiase hoofdmassage

In hoofd, nek en schouders lopen belangrijke energiebanen. Door stress of spanning krijgt men klachten zoals hoofdpijn, stijve nek of schouders, vermoeide ogen en soms zelfs haaruitval. Door de stevige en toch zachte massagetechnieken wordt gezorgd dat deze spanningsophopingen verlichting krijgen. De effecten ervan werken niet alleen op lichamelijk niveau, maar ook op psychisch niveau, doordat het de geest kalmeert, ontspant en stress bestrijdt. Je wordt je bewust van je lichaam.

Indiase Hoofdmassage draagt bij aan het afvoeren van gifstoffen die zich in de huid en spieren ophopen en verbetert de bloedsomloop. Regelmatige behandelingen kunnen leiden to een betere huidskleur en structuur en maken zacht en soepel.

De Indiase Hoofdmassage zorgt dat natuurlijke vetten die de schedel produceert over de lengte van het haar verspreid worden, waardoor elke haar tot in de puntjes wordt verzorgd en beschermd. De massage verbetert de bloedsomloop waardoor de haren vanuit de wortels gevoed en gifstoffen die zich daar ophopen worden afgevoerd. Regelmatige massage zorgt ervoor dat de hoofdhuid in goede conditie blijft en maakt je haar krachtiger en glanzend.

De schouder is een van de lichaamszones waar spanning en stijfheid het meest voorkomen. De massage ontspant niet alleen dit gebied, maar stimuleert ook de doorbloeding waardoor ons lymfestelsel afvalstoffen sneller zal afvoeren.

De achterkant van de nek bevat een complex stelsel van spieren en zenuwen en is daarom erg gevoelig voor spanningen en stijfheid. Indiase Hoofdmassage werkt bijzonder effectief bij pijnlijke nekspieren en lichte verrekkingen.

Hoofdpijnen, veroorzaakt door spanningen en stress worden door de Indiase Hoofdmassage bij de bron aangepakt, doordat de gespannen spieren de oorzaak zijn, ontspanning bieden.

Indiase Hoofdmassage kan verlichting bieden bij geestelijke vermoeidheid en prikkelbaarheid, de concentratie verbeteren, ontspannend werken en is een uitstekend middel tegen slapeloosheid.