Massages voetreflexPlus

Preventieve/ontspanningsmassage

In China is het heel gebruikelijk voetmassages te ondergaan om je fit en vitaal te voelen en eventuele klachten zo snel mogelijk te behandelen. Maar U hoeft geen klacht te hebben om baat te hebben bij een behandeling. Zeker in een drukke periode of zomaar als verwennerij werkt deze massage ontspannend en vitaliserend. De behandeling begint met een kruidenvoetenbad. Deze is gericht op verbetering van de doorbloeding en het afvoeren van afvalstoffen. Hierna volgt een ontspannende en vitaliserende VoetreflexPlus-massage van de voeten en de onderbenen. De totale behandeling duurt ongeveer 60 minuten.

Kleding
Omdat de drukpunten en de energiebanen op de onderbenen en de knie worden gemasseerd, is het belangrijk dat ik hier goed bij kan. Ruim zittende kleding is hiervoor erg prettig.

Therapeutische massage

Door middel van een intakegesprek wordt de behandeling specifiek op Uw hulpvraag/klacht afgestemd. Een behandeling bestaat uit een westerse voetreflexmassage en een Chinese reflexmassage op meridianen en acupunctuurpunten(=energetisch verbindingssysteem in het lichaam). Door voetreflexPlus-massage wordt de doorbloeding, de energiedoorstroming en het zelf genezend mechanisme gestimuleerd. Dit leidt tot een betere gezondheid, vitaliteit en ontspanning van lichaam en geest.

Energetische massage

De energetische massages zijn vooral gericht op de psyche van de mens: op zijn mentale, emotionele en spirituele lagen. Deze massages worden toegepast bij chronische klachten met een psychisch emotionele achtergrond. Tijdens de massages kunnen er gedachten, herinneringen of emoties naar boven komen. Het gaat erom deze te herkennen, erkennen en ze te aanvaarden als deel van jezelf. Op dat moment vindt er heling plaats. Ze werken veelal rustgevend. De technieken die tijdens deze massages worden gebruikt zijn over het algemeen veel zachter, langzamer en intuitiever.

Voorbeelden van energetische massages:

  • Auramassage
  • Chakramassage
  • Zonnevlechtmassage
  • Polraiteitmassage
  • Metamorfosemassage
  • Arm- en beenmeridiaanmassage

Overige massages: