Huidverzorgingsproducten

Phyto 5

Als er één merk is waarvoor wellness echt inhoudelijke waarde heeft, dan is het wel Phyto 5. “Ons lichaam bestaat niet alleen uit materie maar ook uit vitale energie”.

Allerlei factoren in onze hedendaagse levenswijze, zoals stress, spanning, slechte eetgewoonten, milieuvervuiling en gebrek aan lichaamsbeweging, hebben een negatieve invloed op onze natuurlijke energietoestand en kunnen zelfs uitputting, lichamelijke en/of geestelijke vermoeidheid tot gevolg hebben. De huidconditie maakt deze gevolgen van disbalans zichtbaar in de vorm van droge, vette, gevoelige, acne, vochtarme of sterk verouderde huid. PHYTO 5 zoekt de oorzaak van het huidprobleem op door het element te bepalen en de innerlijke en daardoor uiterlijke balans weer te herstellen.

Authentieke, 100% natuurlijke, energetische en plantaardige huidverzorging, geïnspireerd op de 5 elementen Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water uit de Traditionele Chinese Geneeskunde, gecombineerd met Zwitserse kwaliteit.

100% Natuurlijk
100% Energetisch
Dierproefvrij
Bevat geen dierlijke producten
Parabenen vrij
Unieke Chinese filosofie
Bijzonder krachtig resultaat

De 5 Elementen

HOUT reguleert de vette huid en bij hyperpigmentatie. Geeft energie. Voor normale huid tijdens de energetische lente van 5 februari t/m 17 april.
VUUR koelt en kalmeert de rode en gevoelige huid. Voor normale en gevoelige huid tijdens de energetische zomer van 6 mei t/m 19 juni.
AARDE is geschikt bij acne. Voert afval- en gifstoffen af. Voor normale huid tijdens 18 dagen van de seizoensovergangenen volgens de energetische kalender.
METAAL hydrateert en mineraliseert de droge en/of slecht doorbloede huid. Voor normale huid tijdens de energetische herfst van 7 augustus t/m 20 oktober.
WATER hydrateert en tonifieert bij fijne lijntjes en rimpeltjes en vochtwallen. Voor normale huid tijdens de energetische winter van 8 november t/m 17 januari.