Huidig element

De energetische kalender voor de vijf elementen

Voor elk huidtype is er een passende elementenlijn. Voor een normale huid die in balans is, kan men kiezen voor huidverzorging van het energetische seizoen volgens de energetische kalender. Om inzicht te krijgen welke productserie voor uw gezicht zou kunnen zijn, kunt u hieronder de test doen.

De Méthode Phytobiodermie® biedt ongekende mogelijkheden, gecombineerd met de juiste behandeling in de salon. Lymfedrainage (het afvoeren van de afval- en gifstoffen in de lymfebanen, waardoor het energiepeil weer wordt hersteld)  kleurenacupunctuur (energiestimulatie, van bepaalde punten die in verbinding staan met de organen, met kleur) op de (gezichts)reflexzones en de speciale 5-kleuren kleimaskers uit de elementenserie zijn hierbij een belangrijk onderdeel. De maskers  worden ook op de zones in het gezicht aangebracht die in verbinding staan met de organen. De klei zuivert de huid en de vibratie van de kleur geeft een subtiele doorstroming naar de organen.

Phyto5 is pionier in het gebruik van licht- en kleurentherapie en heeft prestigieuze prijzen hiermee gewonnen in het verleden.

De kracht van de behandelingen, gecompleteerd met de producten voor thuisgebruik geven een meerwaarde aan de behandelingen in het instituut en bevorderen uw geestelijk en lichamelijk welzijn

Doe de test

Hieronder treft u de Elementen-test aan waarmee u uw eigen element kunt bepalen. Klik op het plaatje met uw rechter muisknop en klik op ‘Opslaan als’ om de afbeelding te downloaden. Print de afbeelding en kruis de vakjes aan die op u van toepassing zijn en neem dit mee naar uw behandeling.

Mede op basis van deze informatie zal ik dan een behandelplan met de Phyto 5 productlijn voor u samenstellen.

Doe de test