Gezichtsbehandelingen

Voor een volledige of gedeeltelijke gezichtsbehandeling (aangepast aan uw huidtype) kan ik u in mijn praktijk van dienst zijn. Dit kan omvatten reinigen van de huid, lymfedrainage (Biodrainer), peeling, verwijderen huidonzuiverheden, gezichtsmassage, maskers, dag- of nachtcrème en serum.

De huid wordt verzorgd met het huidverzorgingsmerk Phyto 5. Deze unieke, diepgaande methode werkt niet alleen op de huid maar op het hele lichaam. Het lichaam bestaat niet alleen uit materie maar ook uit vitale energie. Een behandeling met Phyto 5 in combinatie met lymfedrainage (Biodrainer), reflexzone- en kleurentherapie samen met de producten voor thuisgebruik, herstelt de verstoorde energiestromen en verbetert de huidconditie.

De producten zijn natuurlijk en niet gebaseerd op chemische formules. Synthetische parfums en parabenen (conserveermiddelen) in cosmetica geven een verhoogde kans op allergieën. Alle Phyto 5 producten zijn vrij van synthetische parfums, parabenen en genetisch gemanipuleerde bestanddelen.

gezichtsbehandeling duiven