Apparatuur

Chroma Rythmic

“De Chroma Rythmic is een apparaat dat werkt met dispergie (vibratie), lymfedrainage en lichttherapie. … Kleuren- en lichttherapie ondersteunen en stimuleren de zelf regenererende kracht van lichaam en geest. Dit verhoogt de afvoer van toxines, versnelt de celdeling en verbetert de elasticiteit en spankracht van de huid.”

  Chrome rythmic duiven
  Wat is lymfedrainage?

  Lymfedrainage is een manier om de afvoer van afvalstoffen naar de bloedsomloop te verbeteren en om regeneratie van het lymfestelsel te bevorderen. Lymfedrainage is een massagetechniek (die zowel manueel als machinaal kan worden toegepast) die bestaat uit zachte ritmische pompbewegingen en zich speciaal richt op de afvoer van afvalstoffen via de lymfebanen. Lymfe is een helder vocht dat circuleert in en rondom het weefsel via ons lichaam. Via lymfevaten en lymfeknopen worden afvalstoffen uit de weefels weggevoerd. Bij een blokkade van dit lymfesysteem, kan het vocht en de afvalstoffen niet worden afgevoerd.

  Wanneer toepassen?

  Vochtwallen, gezwollen ogen, een ouder wordende huid, atrofie / eczeem huid, acné huid. Voor en na een cosmetische ingreep bevordert de biodrainage het herstel van de huid.

  Resultaat?

  De lymfemassage stimuleert de lymfe doorstroom. Zo bereikt het verschillende resulaten, ontspanning, slinking van het aangedane huidgebied, egale huid, maar ook de afvoer van de afvalstoffen. Het advies is ook om veel water te drinken zodat de afvalstoffen zich kunnen uitscheiden.