Ervaringen

ERVARING 1

 

Ben 10 keer bij je geweest voor de voetreflexzonebehandeling en ik vind het heel jammer dat het voorbij is. Het was een heel bijzondere ervaring, soms venijnig, maar meestal zeer ontspannend.

Wat ik zo goed vind aan deze behandeling is dat er naar de oorzaak gezocht wordt van klachten en niet zoals in de reguliere geneeskunde vaak alleen de symptomen worden bestreden. Ik ben dan ook grotendeels van mijn huidproblemen af mede door jouw ondersteunende behandelingen daarvoor. Wat ik heel prettig vond was de persoonlijke benadering en de rust die je uitstraalt. Complimenten voor het schijnbare gemak waarmee je al die verschillende massages uitvoerde. Deze ervaring had ik niet willen missen en zal ik ook zeker iedereen aanbevelen. Bedankt Berna voor deze effectieve behandeling!!!  Groeten Sylvia.

ERVARING 2


Hallo Berna,

De afgelopen periode kreeg ik steeds vaker pijn in mijn benen als ik een tijdje gelopen had. Het werd zo pijnlijk dat ik tijdens een wandeling niet meer in één keer door kon lopen en op ging zien tegen  een wandeling. Een bezoek aan de huisarts bracht duidelijkheid en de kwaal kreeg een naam; “Etalage Benen” werd geconstateerd.
In een gesprek gaf je aan dat je wellicht iets voor mij kon betekenen en zo kwam het hierna tot mijn eerste ervaring met voetreflextherapie in de praktijk van Eye for you. De behandelingen heb ik als super ontspannend ervaren, maar veel belangrijker, met jouw massages werd het beoogde doel gehaald. Ik ga nu weer met plezier wandelen.

Berna, heel erg bedankt voor de behandelingen.  Groetjes Lien.

ERVARING 3

De afgelopen periode met wekelijkse voetreflexPlusbehandelingen gericht op acne, heb ik als zeer positief ervaren. De behandelingen op zich waren heel ontspannend en hielpen de klacht verminderen.Een heerlijk ontspannen muziekje en een lekkere stoel, zorgden voor een aangename omgeving. De acneklachten voelde na een behandeling een stuk rustiger aan. Door de behandelingen merkte ik een stijgende lijn in het verminderen van de klacht. Ook hebben adviezen bijgedragen voor een goed dagelijks patroon van bezigheden en gewoontes om de klacht te verminderen. Achteraf zeer tevreden en blij met het bijna perfecte eindresultaat.

Super bedankt Berna! Groetjes Guus.

ERVARING 4

Hallo Berna,
Ik ben bij je gekomen omdat ik al een jaar constante hoofdpijn heb. De neuroloog gaf aan dat dit spierspanningshoofdpijn is. Lastig maar niks aan te doen.
Tot ik bij jou kwam. Ik kreeg behandeling door middel van cupping massage en voetreflexmassage. Dit heeft me goed geholpen. Ook kreeg ik veel tips over hoe ik beter met stress om kan gaan. De hoofdpijn is van constant naar heel af en toe gegaan. Hiervoor ben ik erg dankbaar.

Groeten Anne.

ERVARING 5

Berna, je behandelingen zijn echt geweldig! Je bent zeer professioneel, kundig, werkt fijn en rustig en vanuit een prachtige ruimte.

Het gaat heel goed met me, dank je wel daarvoor.

Groetjes H.