Apparatuur

BIODRAINER

De Biodrainer helpt bij het afvoeren van de afvalstoffen via het lymfesysteem. Deze drainage heeft ook een liftend effect op je huid. Door het gebruik van een toestel werkt de lymfedrainage 10 keer zo effectief in vergelijking met een manuele lymfedrainage.

  • De Biodrainer is een musthave bij de behandelingen met Phyto5, een uniek en uitzonderlijk concept van drainage;
  • Werkt niet alleen op de lymfe, maar ook op de spieren, bloedcirculatie, bindweefsel en vochthuishouding;
  • Zuivert jouw huid van alle toxines en je straalt direct;
  • Geen roodheden of oedemen meer na je verzorging;
  • Werkt verjongend en verstevigend (dus ook geschikt voor de verslapte huid);
  • Ongelooflijk goed gevoel/ werkt anti-stress.

Wat is lymfedrainage?

Lymfedrainage is een manier om de afvoer van afvalstoffen naar de bloedsomloop te verbeteren en om regeneratie van het lymfestelsel te bevorderen. Lymfedrainage is een massagetechniek (die zowel manueel als machinaal kan worden toegepast) die bestaat uit zachte ritmische pompbewegingen en zich speciaal richt op de afvoer van afvalstoffen via de lymfebanen. Lymfe is een helder vocht dat circuleert in en rondom het weefsel via ons lichaam. Via lymfevaten en lymfeknopen worden afvalstoffen uit de weefels weggevoerd. Bij een blokkade van dit lymfesysteem, kan het vocht en de afvalstoffen niet worden afgevoerd.

Wanneer toepassen?

Vochtwallen, gezwollen ogen, een ouder wordende huid, atrofie / eczeem huid, acné huid. Voor en na een cosmetische ingreep bevordert de biodrainage het herstel van de huid.

Resultaat?

De lymfemassage stimuleert de lymfe doorstroom. Zo bereikt het verschillende resulaten, ontspanning, slinking van het aangedane huidgebied, egale huid, maar ook de afvoer van de afvalstoffen. Het advies is ook om veel water te drinken zodat de afvalstoffen zich kunnen uitscheiden.